Hans Jonasson (up) hycklar om våldet.

Vi noterar att Hans Jonasson för enmansprojektet Uddevallapartiet ondgör sig på sin partiblogg  på bohusläningen.se över hyckleriet från de övriga partierna när de klagar över nedvälta partiskyltar. Han menar att hotet och våldet mot sverigedemokrater är ett mycket allvarligare hot mot demokratin, och att detta är något som de övriga politikerna inte pratar om.

”Ett rejält batongslag i huvudet är ju det enda språk vänster pack som ni förstår.

Hyckleriet står dock Hans Jonasson själv för. För var var Hans Jonasson när medlemmar ur Rättvisepartiet Socialisterna attackerades, hotades och misshandlades av sverigedemokrater här i Uddevalla? Med tanke på hans tidigare uttalanden om våld mot vänsteraktivister (http://sweden.indymedia.org/newswire/display_any/1105) så är det inte orimligt att dra slutsatsen att han bara motsätter sig våld och hot så länge de grupper han själv sympatiserar med är de som är offren.

En av de som misshandlade våra medlemmar inför vår första maj-samling tidigare i år står nu och delar ut valflygblad för Sverigedemokraterna. På sverigedemokraternas valsedel finns också en person som uppger den nazistiska sångerskan ”Saga” som en av sina musikaliska favoriter, en sångerska som idag (28/8) kommer att spela på en vitmaktspelning i Göteborg som anordnats för att samla in pengar till de nazister som grovt misshandlade flera RS-medlemmar i göteborg häromåret.

Hans Jonasson börjar sitt blogginlägg med brasklappen att han inte sympatiserar med sd, men har sedan tidigare själv gått ut och sagt att uddevallapartiets åsikter ligger nära SDs, och han har också gått ut och krävt invandringsstopp i Uddevalla.

Rättvisepartiet Socialisterna motsätter sig självklart alla former av våld mot enskilda individer, oavsett om dessa är rasister eller inte. Vad som istället krävs är en bred och demokratisk masskamp för att ta ifrån rasisterna de plattformar som de använder för att sprida sin rasistiska och nazistiska agenda. Vi ser tydligt att där sverigedemokraterna går framåt så ökar också våldet mot invandrare, homosexuella, socialister och andra oliktänkande.

Inga rasister på våra gator, varesig de kommer från SD eller Uddevallapartiet!

6 Responses to Hans Jonasson (up) hycklar om våldet.

 1. rsgoteborg skriver:

  Jag ställer mig frågan, hur skulle media måla upp ett vänsterparti om man bara kom i närheten av att göra uttalanden som
  Hans Jonasson från Uddevallapartiet gör. Dessa uttalanden visar den sanna färgen på de blåa nyliberalerna och hur nära extremhögern de faktiskt står.

  ”En stor tröst i sammanhanget är ju när man ser bilder på blödande vänsterligister. Ett rejält batongslag i huvudet är ju det enda språk vänster pack som ni förstår”, säger Hans

  ”Nu kommer samhället börja ta i med hårdhandskar mot er”, fortsätter han.

  ”Jag ser fram emot nya friska bilder på blödande vänsterpack nästa gång ni ger er ut på gatorna”, avslutar Hans.

  Väljare måste ställa sig frågan, är denne våldskåta högerspöke någon bra representant i fullmäktige. Svaret är nej.
  Dra ut honom i ljuset och visa vad det är han verkligen representerar.

 2. Niklas skriver:

  Misshandlades av sverigedemokrater? Ni ljuger visst helt ogenerat.

  • rsuddevalla skriver:

   En av de som aktivt deltog i misshandeln står nu och delar ut material för sverigedemokraterna inför valet. Men du kanske var på plats när misshandeln skedde och kan ge en annan bild?

 3. Hans Jonasson skriver:

  Jag har redan svarat på det här inlägget men det passade väl inte kommunisterna så mitt svar är bortcensurerat. Det säger ju om inte annat en hel del om vilket samhälle kommunisterna vill ha.

  • rsuddevalla skriver:

   Ditt svar kommer komma upp i sin helhet snart. Angående censur så tycker uppenbarligen ”demokratiivrarna” i sd att det är en skön metod och påtryckte därför bohusläningen att ta bort vårt inlägg där. Uppenbarligen har de svårt att acceptera faktumet att de använda kända våldskriminella för att dela ut sin propaganda.

   • Hans Jonasson skriver:

    jag skrev mitt svar 31/8 och det har ni inte publicerat. Det märks att ni är kommunister som inte vill ha ett öppet demokratisk samhälle.

    Jag kan efter att ni inte fått så många röster i valet sponsra er med en enkel biljett till Nordkorea så kan ni ju studera eran idealstat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: