Krossa rasismen!


Rättvisepartiet Socialisterna är ett kämpande antirasistiskt parti som kontinuerligt driver kampanjer mot rasism, och för rätten till asyl. När stödet till rasistiska högerextrema partier ökar, så ökar också våldet mot invandrare, homo/bi/transsexuella, antirasister etc. I april/maj 2010 hotades och misshandlades medlemmar ur Rättvisepartiet Socialisterna av sympatisörer till rasistiska sverigedemokraterna enbart pga deras antirasistiska arbete. Samtidigt kommer sverigedemokraterna allt närmare en riksdagsplats.

Rättvisepartiet Socialisterna har tillsammans med Elevkampanjen producerat en broschyr som man lätt kan skriva ut själv och dela ut på sin skola eller sin arbetsplats. Den går att ladda ner här: http://www.socialisterna.org/attachment/000000057.pdf

Det är också viktigt att organisera sig i antirasistiska grupper och nätverk. Där Rättvisepartiet Socialisterna finns är vi ledande i det antirasistiska arbetet, men vi kämpar också mot sexism, homofobi och kapitalism.

För att komma i kontakt med Rättvisepartiet Socialisterna i Uddevalla ring 0766-19 32 93 eller maila till rs.uddevalla@socialisterna.org. För andra städer, klicka här.

Artiklar:

Sverigedemokraterna utbuade i Uddevalla

”Vi gav sverigedemokraterna en tydlig signal”

RS medlemmar prisades för sitt antinazistiska arbete

RS fullmäktigekandidat misshandlad av nazister.

”En röst på SD bortkastad”

%d bloggare gillar detta: